Fjalë kyçe: Dritan Shano

Këndonjësit / Nga 27.al -

COVID-19, ky virus ksenofob

Nga Dritan Shano Ndoshta e keni harruar valën e fortë populiste në Europë të viteve të fundit. Ndoshta i keni harruar kërcënimet e politikanëve ekstremistë në vende të BE-së për anulimin…

OpEd / Nga 27.al -

Kufizimet? Nuk funksionojnë!

Nga Dritan Shano Njerëzit e nuhasin dhe e peshojnë vetë riskun e jetës dhe të vdekjes. Ky risk është i pranishëm në çdo moment dhe në çdo gjë që bëjmë….

OpEd / Nga 27.al -

Kur do merremi me thelbin? Apo herës tjetër?

Shqiptarë, vendi është shkretuar, njerëzit ikin, tokat janë djerrë, jemi më të varfërit, më të prapambeturit, më të pazhvilluarit, më pak produktivët, më pak konkurruesit me rajonin, kemi qeverinë dhe…