Autor: 27.al

Mejtime / Nga 27.al -

Amerika nuk e përkrah ndarjen

(Një bisedë që duhet të na ndihmojëtë gjithëve për t’u qetësuar) Nga Martin Vulaj Amerika është një fenomen i veçantë në evoluimin politik të njerëzimit. Baballarët e kombit, në fillet…

Mejtime / Nga 27.al -

Partia e Djathtë

Nga Erl Kodra Për të djathtën dhe të majtën kam shkruar shumë herë. Për fat të keq, megjithëse ka një shtresë të tërë të persekutuarish politik, e djathta shqiptare akoma…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Kufizimet? Nuk funksionojnë!

Nga Dritan Shano Njerëzit e nuhasin dhe e peshojnë vetë riskun e jetës dhe të vdekjes. Ky risk është i pranishëm në çdo moment dhe në çdo gjë që bëjmë….

Mejtime / Nga 27.al -

Reforma Zgjedhore, plaka Cule dhe miu

Nga Mehmet Elezi Shqip: shkaku pse nuk bëjmë zgjedhje të lira e të ndershme, nuk është modeli zgjedhor. Kryeshkaku është vjedhja e votës. Blerja e votës. Dhunimi i votës. Zgjidhja e qëndrueshme fillon…