Fjalë kyçe: Dritan Kaba

Mejtime / Nga Klodiana -

Suela dhe përbindëshat e Rilindjes!

Nga Dritan Kaba SUELA DHE PERBINDSHAT E RILINDJES! Arrestohet Suela Musta se paska votuar për nje licenncë kabllori skandaloz, që mund të shkojë maksimumi si investim 50 mijë euro, ndërsa…

Mejtime / Nga Media -

Të dyzetat e gjyqit të Becchettit!

Nga Dritan Kaba Sot janë të dyzetat e gjyqit me Becchettin. Mediat janë të mbushura me Gjush akulloren, Niçen dhe me shumë “figura” të Rilindjes. Por pak nga pak me…

Mejtime / Nga Klodiana -

Kur të habit Lejla!

Nga Dritan Kaba Ndonjë fjalë për provokuesit ndaj protestuesve, ke ndonjë llaf Lejla apo ç’ne, nuk duhet. Akoma nuk e ke dënuar aktin kriminal dhe terrorist të organizuar nga policia…

Mejtime / Nga Media -

Kujtoni Notre Dame Shqiptar (film)

Nga Dritan Kaba Një pamje nga Notre Dame shqiptar. Këtë e hodhën në erë vetë me dinamit etërit e atyre që sot po “qajnë” për Notre Dame në Paris. Kisha…

Foto dite / Nga 27-shi -

Lopa kërkon azil

Nga Dritan Kaba Edhe lopët duan të ikin! Numri i deleve është përgjysmuar. Sipërfaqet e pambjella janë shtuar. Ndërsa ka filluar marrja e serave me qera, por jo për zarzavate,…