Fjalë kyçe: artiste

Mejtime / Nga Media -

Faleminderit o artistë që vdisni!

Nga Greta Beqiri Kur vdesin ikonat e artit dhe letërsisë, atëherë kujtohemi, sesa unikë janë! Ç’sarkazmë e pështirë! Faleminderit o artistë që vdisni! Të më ndjeni se në pikëpamje të…