Fjalë kyçe: Andi Bejtja

Mejtime / Nga 27.al -

Faleminderit Zaev

Nga Andi Bejtja Biseda e Kryeministrit Zaev me dy humoristë rusë që imitonin Presidentin e Ukrainës duke folur me të, mund të ketë shkaktuar të qeshura në Rusi apo Ukrainë, po…

Mejtime / Nga 27.al -

Albania 2019 “Reset Factory”

Nga Andi Bejtja* Pas rreth tre dekadash karikaturë të kapitalizmit dhe demokracisë, Shqipëria tashmë është një telefon që nuk punon. As nuk të marrin, as nuk merr dot: rezolucioni i ekranit…

Mejtime / Nga 27-shi -

Organizata kriminale “Mos e rruj K…”

Nga Andi Bejtja Të gjithë qoftet e “Bild”, ku Rilindja del tamam si një organizatë kriminale, (fatmirësisht mafiozë debilë që iu duket sikur flasin me gjyshen në telefon) ku njerëzit promovohen…

Mejtime / Nga Media -

Mos shko or trim!

Nga Andi Bejtja Shtyrja e datës së zgjedhjeve lokale nga Presidenti, në kushtet e bojkotit të opozitës dhe mungesës prej më shumë se një viti të Gjykatës Kushtetuese, pavarësisht se…