Fjalë kyçe: aeroporti i Rinasit

OpEd / Nga 27.al -

Na vjedhin dhe na thonë budallenj!

Nga Blendi Fevziu Duhet të jesh budalla ta besosh! Duhet të jesh naiv të bësh pyetjen si ndodhi dhe duhet të jesh i trashë që të mos e kuptosh se vjedhja…