Fjalë kyçe: Taulant Xhaka

Kalitje / Nga Klodiana -

Letra e hapur e Granit Xhakës

Granti Xhaka reagon menjëher pas akuzave që janë hedhur drejt tij nga nënkryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, sipas tij Xhaka dhe futbollistët shqiptar që luajn me Zvicrën nuk…