Fjalë kyçe: Taulant Xhaka

Kalitje / Nga 27-shi -

Kombëtarja në sytë e të huajve…

The Daily Mail: “Dikur Shqipëria njihej për Nënë Terezën, por asnjëherë për futbollin” Menjëherë sapo ka përfunduar fushata eleminatore dhe u bë fakt i kryer kualifikimi i Shqipërisë në finalet…