Fjalë kyçe: gafa

Floktore / Nga Klodiana -

Golden Globe/ Gafa e Sofia Vergaras

Në ndarjen e çmimeve “Golden Globe” për këtë vit ishte zgjedhur në një rol të pazakontë dhe të sikletshëm edhe Sofia Vergara. Aktorja e famshme u bë protagoniste e një gafe…

Kalitje / Nga 27-shi -

Interi me “semafor” të kuq…

Aq shumë është ndëshkuar me kartonin e kuq, saqë Interi I Mançinit është një hap rekordit sezonal. Për të qenë të saktë, gjatë këtij kampionati futbollistët kanë marrë dënim ekstrem…