Fjalë kyçe: Bashkim Fino

Kalitje / Nga Media -

Bashkim Fino sfidon Dukën për drejtimin e FSHF

Gara për drejtimin e Federatës Shqiptare të futbollit do të jetë mes Bashkim Finos dhe kreut aktual, Armand Duka. Ish-kryeministri, aktualisht deputet i Partisë Socialiste shpall nesër zyrtarisht kandidaturën. Zgjedhjet…