Fjalë kyçe: Fahri Xharra

Mejtime / Nga Media -

Çiftelinë nuk e sollën osmanët

Nga Fahri Xharra Duke lundruar nëpër Bibliotekën e pafund elektronike të Besir Bajramit, më zuri syrin një kapitull të veçantë i quajtur “Çiftelinë nuk e sollën osmanët!”. Një literaturë e…

Mejtime / Nga admin -

Vrasja dhe mediet

Sikur të ndaloheshin botimet e lajmeve të krimit, e garantuar që kriminaliteti kishte për të pësuar rënie të madhe. Gjeneratorët e krimit janë edhe mediet. Këtë e them me përgjegjësi….

Mejtime / Nga Media -

Darka e Lamës dhe lulet e vjeshtës

Nga Fahri Xharra Përderisa të parët tanë e falenderonin Zotin me të mirat që iu kishte sjellë, ai nuk na harroi duke na e stolisur edhe vjeshtën me lule të…