Fjalë kyçe: Tropoja

Mejtime / Nga admin -

Për Zarifen nga Tropoja

Nga Ermal Mulosmani Kjo bukuroshe që humbi sot jetën në krye të detyrës është tropojania 32 vjeçare, Zarife Hasanaj. Ajo shkoi në Letoni, atje ku e dërgoi shteti i saj…

Mejtime / Nga 27.al -

Për Mero Bazen, tropojanët dhe PD-në

Nga Ermal Mulosmani Një artikull i Mero Bazes, dje, më bëri të reflektoj. Dhe jo për thelbin e tij të dukshëm. Por, kryesisht për helmin nëntekstual, urrejtjen gëbelsiane ndaj një komuniteti…