Autor: admin

Floktore / Nga admin -

Tirana brenda

Nga Bardhyl Londo Të dielën nuk do të votoj, sepse nuk dua të bëhem pjesë e një farse që do të na bëjë edhe një herë tjetër delen e zezë…

Telegrama / Nga admin -

Edi Rama letër publike Lulzim Bashës

Letër Publike Lulzim Bashës Zoti Kryetar, Ju drejtohem me këtë letër publike, në përpjekjen për t’i thirrur arsyes Suaj dhe për t’iu kthyer të vetmes rrugë që demokracia njeh, për…