Fjalë kyçe: Syri.Net

Mejtime / Nga Skenderi -

Bregu: Unë nuk e di se si e ka Syrin!

Sapo dola nga mbledhjet e sotme të Komisionit të Integrimit dhe gjej nje mesazh që më fton të lexoj portalin syri.net Syri paska lajmëruar para pak minutash: “Majlinda Bregu, braktis…