Fjalë kyçe: Sanremo

Floktore / Nga Klodiana -

Dua Lipa shkëlqen në Sanremo (film)

Këngëtarja e famshme shqiptare sapo ka perfomruar në Festivalin e famshëm “Sanremo”, në Itali, dhe performanca e saj është pritur me emocione të mëdha. E përcjellë edhe nga valltarë, Dua…

OpEd / Nga Media -

San Remo dhe dhunë shqiptare

Nga Artan Fuga Ore edhe për këtë çunin që fitoi në San Remo, do ta politizojmë dhe duke mos e lënë rehat, do ta kthehjmë si vlerë kundër Shqipërisë. Se…