Fjalë kyçe: Osman Stafa

Foto dite / Nga 27-shi -

Duke plotësuar kushtet për në BE

Foto Nga Osman Stafa Miremëngjes Shqipëri! Dhe me këtë foto ju uroj një fundjavë të mbarë! Dua të flas, por duke parë këtë foto, nuk flas dot! 😥 Miremengjes Shqiperi! Dhe…

Mejtime / Nga 27.al -

Sot kam menduar të iki nga Shqipëria!

Nga Osman Stafa Zakonisht jemi mësuar që për çdo skandal që përfshihen persona të caktuar politikë, ne fillojmë gallatat, me statuse, ironizojmë. (Në këtë grup përfshihem edhe unë). Por nga sot…