Fjalë kyçe: nxenes

Mejtime / Nga Media -

Rinia e shisha-s dhe nargjiles

Nga Kujtim Xhaja Sot dëshiroj të flas për trendin më të ri tek të rinjtë shqiptarë. Nargjila, shisha, hookah, kaljan janë emërtesat e së njëjtës gjë. Bëhet fjalë për mitin…