Fjalë kyçe: Komunistët

OpEd / Nga 27.al -

Kurvickat e Enverit

Nga Klodian Tomorri Racë më të qelbur nga komunistët nuk ka! Për 50 vjet i masakruan të përndjekurit. I vranë, i internuan, u përdhunuan gratë dhe motrat, u morën pasurinë….

OpEd / Nga admin -

Bëhuni gati për fjalën e radhës, bashkim

Teksti i këngës për bashkim tingëllon më së qarti serbisht. Nga Veton Surroi 1. Në vitin 2018 u legjitimua fjala “korrigjim” (eufemizëm për ndarje dhe këmbime territoresh në baza etnike),…