Fjalë kyçe: Hollande

OpEd / Nga Media -

Kush po i sjell përgjimet?

Nga Blendi Fevziu Kanë mjaftuar disa materiale të publikuara në dhjetë ditët e fundit për të hapur një kuti të zezë të politikës shqiptare dhe padyshim vesin më negativ dhe…