Fjalë kyçe: hashash

Duke lexuar një libër / Nga Media -

Vendi im i lashtë

Nga Dritëro Agolli   Vend, i lashti vend Maska dhe shqiponja, Flet në Kuvend Me zotërinj e zonja   Derdhesh me “kallash”, Dorëzohet banka: Njëri shet hashash, Tjetri shet putanka.  …

OpEd / Nga 27-shi -

Bleta punëtore në arat me hashash

Nga Enkel Demi Hashashi ka aromë të fortë dhe e tërheq bletën, ndaj ajo e përfshin në prioritetet e saj për pjalmim. Kështu që fillimisht merr rrugën në arat e…