Fjalë kyçe: hashash

OpEd / Nga 27-shi -

Bleta punëtore në arat me hashash

Nga Enkel Demi Hashashi ka aromë të fortë dhe e tërheq bletën, ndaj ajo e përfshin në prioritetet e saj për pjalmim. Kështu që fillimisht merr rrugën në arat e…