Fjalë kyçe: grua

Duke lexuar një libër / Nga Media -

Natë Kosove…1996

Nga Artik Pellgu Darkojnë. Për darkë kanë fasule të ziera, turshi specash të kuq, dhallë. Si zakonisht, ata hanë bashkë. Nuk flasin për gjë. Ka kohë që në shtëpinë e…

OpEd / Nga Media -

Mjaft, për hatër t’njeriut e t’Zotit!

Nga Gjergj Meta Ndërkohë që nëpër ekrane tv, seli partish, korridore institucionesh, portale interneti, nga njerëz me dhe pa pushtet, të rreshtuar nga njëra anë apo tjetra, ose njerëz thjesht…