Fjalë kyçe: Federata

Kalitje / Nga 27-shi -

Idrizi – Gjika, lufta për Vlorën

Flamurtari ndodhet tashmë në buzë të greminës, për hir të borxheve të vjetra dhe të reja, ndërkohë që FSHF nuk ka ndërmend ta tolerojë, madje sot ka mbërritur edhe kërcënimi…

OpEd / Nga 27.al -

Grip në Gjirokastër… nuk ka “fair play”

Nga Saimir Demi Që ndonjëherë futbolli që luhet në Shqipëri të duket si pronë private e dikujt, mjafton të jesh disi i interesuar për të dhe instiktivisht bëshesh here-herë dëshmitar…

OpEd / Nga 27.al -

Tirana… në drejtim të paditur

Nga Saimir Demi Pyetje për 100 pikë: “Sa i duhet Tiranës që të shfigurohet, aq sa të bëhet për të ardhur keq?” Dhe përgjigjia është e gatshme, pasi nuk është…