Fjalë kyçe: e vërteta

OpEd / Nga 27-shi -

Qeveria është rruga, e vërteta dhe jeta

Nga Klodian Tomorri Ata që besojnë se përmes ligjit të shpifjes qeveria ka synim të mbrojë të vërtetën dhe të luftojë shpifjen, mjafton t’i bëjnë vetes disa pyetje. Kush e tha…

OpEd / Nga 27.al -

Mos kini frikë nga e vërteta ndaj Greqisë

Kohët e fundit në mediat shqiptare dhe ambjentin politik shqiptar po shfaqet dukshëm kompleksi i drojës ndaj një hakmarrje të mundshme greke. Shpallja e së vërtetës tragjike për genocidin grek,…