Fjalë kyçe: atdheu

OpEd / Nga 27.al -

Liria nuk jetohet vetëm – copëza meditimi

Atdheu ynë është njerëzimi. Çdo frymëmarrje, njerëzore apo shtazore, çdo jetë vegjetale, çdo gur, çdo centimetër dhé, apo çdo litër ujë, na përkasin. Zoti i ka krijuar për ne. Ne…

Mejtime / Nga admin -

Atdheu është…

Nga Fatos Baxhaku – Atdheu është vatra familjare, gardhi, era e mirë e shtëpisë, vendi ku e ndien veten të barabartë dhe të respektuar, bash atje ku të zë gjumi…