Fjalë kyçe: Artan Lame

OpEd / Nga Media -

Të dashura portale, qetësoni titujt

Nga Ledi Shamku Titujt e portaleve që u referohen lajmeve që kanë lidhje me shqiptarët, shqipen ose shqiptarinë, meritojnë një studim të vërtetë antropologjko-kulturor (për të mos thënë edhe psikologjik)….

OpEd / Nga Media -

As Shabani dhe as Artani

Nga Lorenc Vangjeli Ajo që po ndodh në Shkozë është akti i radhës i një drame që ka nisur shumë herët. Prishja e shtëpive në periferi të Tiranës, një pjesë…

Mejtime / Nga Klodiana -

“Nous sommes Scanderbeg”

Nga Artan Lame NOUS SOMMES SCANDERBEG Ndërsa bëra sot paradite një status për çështjen e raportit tashmë të përvitshëm Bajram – Skënderbe, me kalimin e orëve fillova të kuptoj një…