Fjalë kyçe: iva tico

Mejtime / Nga 27.al -

Si i thonë në shqip “fuck you”?!

Nga Iva Tiço Jonida Maliqi është një perfeksioniste dhe detajiste e lindur. Në mbi pesëmbëdhjetë vjet që e njoh, nuk e kam parë kurrë të shkujdesur, madje as në palestër,…