Fjalë kyçe: Alket Veliu

Mejtime / Nga Media -

Mos harro ushkurin te teli fqinjit!

Nga Alket Veliu Nëse gjyshi im çam do të ishte gjallë… Kryeministri na kujtoi që ikja në fund të luftës së II-të botërore me rrobat e trupit e çamëve la…

OpEd / Nga admin -

13 = Veç një Atdhe!

Nga Alket Veliu Veç një Atdhe! Për ju shqiptarë të Çamërisë, që ju therrasin eshtrat e të parëve, ju që kërkoni vendosjen e dinjitetit në vend, ju që kërkoni dënimin…

OpEd / Nga 27.al -

Bast të fortë ke hedhur o trim!

Nga Alket Veliu Bast të madh ka hedhur Basha! Ky ishte mendimi i parë që më erdhi duke parë listën e PD-së në Qarkun e Vlorës.  Nuk jam në gjendje…

OpEd / Nga 27.al -

Helmatisja që sheqeros Blushin

Nga Alket Veliu “Marrëdhëniet me Greqinë i keni helmatisur tashmë. Për një parti në koalicion, keni prishur marrëdhëniet me një shtet!” Me këto fjali “brilanti” Blush flirtoi me fqinjin jugor….

OpEd / Nga 27.al -

Ushtria e trofeve të kokave të prera

Nga Alket Veliu Ata ushtarë janë krenarë që janë shqiptarë duke përdorur një simbol kombëtar dhe janë po aq krenarë që janë pjesë e ushtrisë greke duke mbajtur uniformën e…

OpEd / Nga 27.al -

Si fqinj të mirë…

Nga Alket Veliu Dy ditë më parë deputetja Doda shkruante me të drejtë lidhur me “veset” e ministrit të jashtëm fqinj. Do doja të shtoja çfarë duhet kuptuar me “fqinjësinë”…

OpEd / Nga 27.al -

“Plaçkitësit” e Çështjes Çame

Nga Alket Veliu Jetojmë në një zonë të nxehtë konfliktesh etnike, por më shumë se kaq përplasjesh interesash të fuqive të mëdha. Sot, kemi një Union Europian që ka humbur…