Fjalë kyçe: Vatikani

Hijet e Shqipërisë / Nga Luljeta -

O Zot, mos na provo!

“Fol, ja këtu nxirre qumështin e mëmës ose përndryshe vdiqe. Fol!…Fol!” “Rrno për me tregue”/ Torturat çnjerëzore në hetuesinë komuniste dhe mesazhi në murin e bugut që tmerroi At Zef Pllumin:…