Fjalë kyçe: tenderat

OpEd / Nga 27-shi -

Qeveria është rruga, e vërteta dhe jeta

Nga Klodian Tomorri Ata që besojnë se përmes ligjit të shpifjes qeveria ka synim të mbrojë të vërtetën dhe të luftojë shpifjen, mjafton t’i bëjnë vetes disa pyetje. Kush e tha…

OpEd / Nga 27.al -

Demokratizim për Shqipërinë, jo për partinë!

Nga Artan Fuga Demokratizimi i elitave politike dhe i organizimeve të tyre nuk ka sjell aspak medoemos demokratizimin e shoqërisë. Mes tyre aristokratët në Mesjetë kishin një organizim demokratik në një…