Fjalë kyçe: Shqipëri – Francë

Kalitje / Nga 27-shi -

Afrim Taku, një gol nga Amerika

Mesfushori i Tiranës është kthyer nga Shtetet e Bashkuara ku nuk ka luajtur fare futboll për një vi të tërë dhe ndaj Kukësit ishte sërish më i miri në fushë…