Fjalë kyçe: pastrim

Llogje / Nga Ejona -

Po se pastrova dhe me “Vetting”…

Procesi i vetting-ut ka arritur në dyert e dritaret e çdo shtëpie shqiptari. Kjo fjalë u ka tërhequr vëmendjen edhe nikoqireve tiranase, të cilat kanë filluar ta përdorin rëndom vetting-un…

Vëzhgim / Nga 27.al -

Me dy kazma dhe lopata (Foto LSA)

Tirana sot është duke u larë dhe shplarë jo vetëm nga punonjësit e Bashkisë, por edhe vullnetarë të shumtë në lagje të ndryshme të qytetit. Megjithatë pjesën e luanit e…