Fjalë kyçe: Ora News

Telegrama / Nga Media -

Atmosferë kuq e zi në Marsejë

Tifozët kuq e zi kanë pushtuar qytetin francez Marsejë, atje ku zhvillohet sot ndeshja mes kombëtares shqiptare dhe asaj franceze. Tifozët e shumtë kuq e zi e kanë pushtuar qytetin…

Llogje / Nga 27.al -

Rolandi magjishëm

Roland Lami gëzon aftësinë e rrallë për të qenë në dy vende të ndryshme në të njëjtën kohë ose si quhet ndryshe bilocazione. Duket shpjegimet dhe analizat e tij janë…

Këndonjësit / Nga 27.al -

V.F.L.P.

Nga Enkel Demi Eljani dhe shokët para se të shkonin të bënin betejën e liqenit ngritën grushtin përpjetë dhe e hodhën foton në rrjet. Në fakt, jam i befasuar me…