Fjalë kyçe: Mesila Doda

OpEd / Nga 27.al -

Një qytet arti në vend të kullave

Nga Mesila Doda Nuk kam asnjë dyshim që teatri ra viktimë e korrupsionit dhe babëzisë së klientëve të pushtetit. Në kushtet e sotme, kur dëmi i trashigimisë historike është i…