Fjalë kyçe: Korçe

Këndonjësit / Nga 27.al -

A qan burri?

Nga Ilir Hoxholli “Këta djemtë kanë ardhur nga Tirana për të të ndihmuar”, ishin fjalët e Ledionës, gazetares që kishte bërë rastin publik. I zgjata dorën, por ai menjëherë u…

Kalitje / Nga 27-shi -

Federata, tjetër asist për Skënderbeun

Institucioni që drejton futbollin deformon kalendarin dhe si askund tjetër, një skuadër luan gjashtë javët e para të kampionatit pa asnjë transfertë Eshtë ndoshta edhe çështje fati, por çfarëdo që…