Fjalë kyçe: kartolinë

Kalitje / Nga 27-shi -

Partizani hap kampionatin

Emiliano Vila shënon në minutën e fundit të transfertës së Korçës dhe tashmë i ka të gjitha mundësitë për të luftuar deri në minutën e fundit për titullin e madh…