Fjalë kyçe: Ilir Seci

OpEd / Nga 27-shi -

Kurrë nuk kemi vrarë pa arsye

Nga Ilir Seci – “Kurrë nuk kemi vrarë pa arsye” – shprehimisht kështu asht shprehë Nexhmije Hoxha në nji intervistë dhanun revistës gjermane “Der Spiegel”, në vitin 2004… Domethanë ka…

Tregu / Nga 27.al -

Rruga Gjakovë – Mjedë

Nga Ilir Seci Lexova nji shkrim me titull “Projekti i Albin Kurtit për rrugën Gjakovë-Shkodër, një mundesi reale zhvillimi”, ku i mëshohej idesë se nji lidhje mes dy qyteteve aq…

OpEd / Nga 27.al -

Shqipnia vazhdon me qenë vend stalinist…

Nga Ilir Seci Fotot e vendosuna shtyllave në qendër te kryqytetit nji ditë mbas Halloween-it si dhe festimet e përvjetorëve të brigadave partizane me veteranë me shalle të kuqe sovjetike,…

OpEd / Nga 27-shi -

Koha thirri në skenë Gjinushin…

Nga Ilir Seci Lajmi i caktimit të Skënder Gjinushit si kryetar i Akademisë së Shkencave të Shqipnisë së Republikës, ishte lajm që na befasoi, sepse përmes jehonës në shtyp të…