Fjalë kyçe: Gjermania

Telegrama / Nga 27.al -

Gjermania: Të shtyhen zgjedhjet në Shqipëri

Në një deklaratë të përbashkët, dy deputetët, Johann David Wadephul, zëvendëskryetar i grupit parlamentar CDU/CSU në parlamentin gjerman dhe njëherazi drejtues i grupit të punës së Ballkanit Perëndimor, si dhe…

Mejtime / Nga Media -

Thaçi-Haradinaj-Rama, foto sa 1000 fjalë!

Nga Ermal Mulosmani  Presidenti Hashim Thaçi nuk ka lënë rast pa deklaruar që Samiti i Berlinit ishte pa asnjë rezultat konkret. Madje, pa filluar mirë Samiti, në një intervistë për…