Fjalë kyçe: gjeopolitika

Mejtime / Nga admin -

Ide të çuditshme gjeopolitike

Nga Shaban Murati Hedhja në publik e ideve dhe e projekteve gjeopolitike është një hoby intelektual në modë, por kur këto ide lëshohen nga personalitete të rëndësishëm, që kanë pasur…

OpEd / Nga 27.al -

Një lindje si e Çezarit

Nga Enkel Demi Thuhet që Çezari i Romës lindi në këtë mënyrë, ndaj prej tij këtyre lindjeve ju dha emri i Perandorit. Reforma në Drejtësi ishte pikërisht një lindje çezariane….