Fjalë kyçe: gent cakaj

Llogje Kavaje / Nga 27-shi -

Çfarë ka dashur të thotë autori (Gent Cakaj)?!

Konstruktiviteti dhe elokuenca kreative afeksionuese mbi produktivitetin mbresëlënës sinjifikativ të estabilishmentit, ruan një posturë të stabilitetit konseguent mbi ecurinë prosperative pa suspenduar luajlitetin kredibël të qeverisjes. Ministri i jashtëm shqiptar…