Fjalë kyçe: fjalori i gjuhës shqipe

OpEd / Nga 27.al -

Rreth “kombit kosovar”

Nga Shkëlzen Maliqi Zbuluesit dhe promovuesit e “kombit kosovar” nisen nga një keqpërkthim, ose përkthim preferencial të reduktuar të nocioneve perëndimore të fjaleve “nation” dhe “nationality”, me gjithë reduktimin e…