Fjalë kyçe: Ermal Mulosmani

Mejtime / Nga 27.al -

Carlo Bollino, një ardveli në gazetari

Nga Ermal Mulosmani Disa ditë më parë, një të dielë në orën 17.30, pak minuta pas mbarimit të orëve kryeministrore të liridaljes, katër policë rrahën një djalosh as 15 vjeçar,…

Mejtime / Nga 27.al -

Ti ke qenë një burrë i rrallë Xhodë!

Nga Ermal Mulosmani Një sms i tmerrshëm mbërriti në telefonin tim dje, në orët e hershme të mbrëmjes. Një mik i përbashkët më njoftoi për humbjen e parakohshme të Xhevdet…

Mejtime / Nga 27.al -

Kujt i skërmitet Edi Rama?

Nga Ermal Mulosmani Qysh prej krijimit të shtetit shqiptar e deri sot, Edi Rama shënon pa dyshim Kryeministrin me fuqi më të forta ekzekutive dhe pushtetin më jetëgjatë pas Enver…

Mejtime / Nga Klodiana -

Hakmarrja e ftohtë e Kryeministrit

Nga Ermal Mulosmani Një dukuri e paligjshme, nëse përsëritet një numër të konsiderueshëm rastesh, kthehet në të ligjshme. Nëse një tabelë thotë “Ndalohet Duhani” por në lokal të gjithë pijnë…

Mejtime / Nga Media -

Fevziu dhe oligarkët e Shqipërisë

Nga Ermal Mulosmani “Kush janë oligarkët e Shqipërisë?”- kjo ishte pyetja enigmë që gazetari Blendi Fevziu u drejtonte të ftuarve të tij mbrëmjen e djeshme me këmbëngulje. “Dua emra konkretë…