Fjalë kyçe: Ditmir Bushati

Telegrama / Nga Media -

Ndryshime në qeveri, ikin 7 ministra

Kryeministri Rama ka larguar 7 ministra. “Ju ftoj që edhe ndryshimin e qeverisë ta shikoni si pjesë e reflektimit dhe kapërcimit të domosdoshëm për ta kthyer këtë mandat në mandatin e…

Mejtime / Nga 27.al -

Çfarë ndodhi me gjakun e shprishur?

Mbas shumë “heshtjesh dhe harresash” nga politikanët dhe qeveritarët e Shqiperisë për Problemin mbarëkombëtar të Çamërisë Shqiptare; Nga Sali Bollati– SHQIPTAR ÇAM                                                                           New York 25 Tetor 2018 “Më 2013 për herë të…