Fjalë kyçe: blendi fevziu

Mejtime / Nga Media -

Fevziu dhe oligarkët e Shqipërisë

Nga Ermal Mulosmani “Kush janë oligarkët e Shqipërisë?”- kjo ishte pyetja enigmë që gazetari Blendi Fevziu u drejtonte të ftuarve të tij mbrëmjen e djeshme me këmbëngulje. “Dua emra konkretë…