“Gjyqtarët ortodoks kanë kaluar vetingun, ndërsa “Ballistët” nuk e kanë kaluar”, avokati ngre dyshimet: Si ka mundësi

Duhet të lëçisni

Meta paralajmëron “të fortët”: Bëhuni gati, edhe pulat do t’ua sekuestrojmë

Edhe 4 ditë, që Sovrani të rimarrë në duart e tij sovranitetin e grabitur pabesisht dhe poshtërsisht me zgjedhje si ato të Shijakut, të...

Vdekshmëria në BE ulet ndjeshëm në shkurt, në kontrast në Shqipëri

Pasi arriti dy kulme të rëndësishme në pranverë dhe vjeshtë 2020, vdekshmëria e tepërt filloi të binte në dy muajt e parë të 2021...

Basha: Edhe 4 ditë për fitoren e madhe. Votoni 9 dhe ne do të sjellim ndryshimin që Shqipëria ka nevojë!

Kreu i PD, Lulzim Basha i është drejtuar me një thirrje gjithë qytetarëve shqiptarë 4 ditë para zgjedhjeve. Basha i i fton qytetarët të votojnë...

Kavajë/ Plagosja në zyrën e PD-së, arrestohet autori dhe 2 bashkëpunëtorët

Policia ka arrestuar Ndriçim Jonuzin, autorin e plagosjes në këmbë sekretarin e degës së PD-së në Kavajë, Bledar Okshtuni së bashku me dy bashkëpunëtorët...

Avokati Kujtim Cakrani në një shënim në mediat sociale, ka ngritur disa pyetje në mënyrën sesi po funksionon procesi i vettingut për shkarkimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve.

Në pyetjet e ngritura Cakrani shkruan se si ka mundësi që të gjithë gjyqtarët dhe prokurorët me orientim fetar Ortidoks e kanë kaluar procesin e Vetingut.

Ndërsa më tej shton se si ka mundësi që gjyqtarët dhe prokurorët me prejardhje Nacionaliste apo thënë ndryshe “Balliste” nuk e kanë kaluar asnjëri Vetingun.

“Konstatim! 1-Si ka mundësi që të gjithë gjyqtarët dhe prokurorët me orientim fetar Ortidoks e kanë kaluar procesin e Vetingut?

2-Si ka mundësi që gjithë gjyqtarët dhe prokurorët me prejardhje Nacionaliste apo thënë ndryshe “Balliste” nuk e kanë kaluar asnjëri Vetingun?

A thua të gjithë gjyqtarët dhe prokurorët me orientim fetar Ortodoks janë të pakorruptuar? Gjithashtu dhe ata me prejardhje Nacionaliste janë të korruptuar?”- shkruan Cakrani.

Më shumë shkrime

E Freskët taze

Meta paralajmëron “të fortët”: Bëhuni gati, edhe pulat do t’ua sekuestrojmë

Edhe 4 ditë, që Sovrani të rimarrë në duart e tij sovranitetin e grabitur pabesisht dhe poshtërsisht me zgjedhje si ato të Shijakut, të...

Vdekshmëria në BE ulet ndjeshëm në shkurt, në kontrast në Shqipëri

Pasi arriti dy kulme të rëndësishme në pranverë dhe vjeshtë 2020, vdekshmëria e tepërt filloi të binte në dy muajt e parë të 2021...

Basha: Edhe 4 ditë për fitoren e madhe. Votoni 9 dhe ne do të sjellim ndryshimin që Shqipëria ka nevojë!

Kreu i PD, Lulzim Basha i është drejtuar me një thirrje gjithë qytetarëve shqiptarë 4 ditë para zgjedhjeve. Basha i i fton qytetarët të votojnë...

Kavajë/ Plagosja në zyrën e PD-së, arrestohet autori dhe 2 bashkëpunëtorët

Policia ka arrestuar Ndriçim Jonuzin, autorin e plagosjes në këmbë sekretarin e degës së PD-së në Kavajë, Bledar Okshtuni së bashku me dy bashkëpunëtorët...

Sondazhi i fundit para zgjedhjeve/ Opozita e Bashkuar merr 50% të votave dhe PS 44.5% (film)

Nëse qytetarët shqiptarë do të ushtronin të drejtën e tyre të votës sot, 20 prill 2021, opozita e bashkuar do të fitonte zgjedhjet me...