Fjalë kyçe: Shoqata Cameria

OpEd / Nga 27.al -

Shpëtim Idrizi ka faj për Abaz Hadon

Nga Arben Llalla Padyshim që Shpëtim Idrizi duhet të ndjehet fajtor, tani që Abaz Hado ka nisur ta quajë prepotent, arrogant dhe uzurpator. Kreu i PDIU-së është i fajshëm, përderisa…