Fjalë kyçe: erdogan

OpEd / Nga 27.al -

Vëllai i madh, Erdogan

Nga Enkel Demi Kur dikur fëmijët grindeshin për lojën me top, humbësi kërcënonte: “Do i them vëllait, keni për ta parë!”. Vëllai i madh në vegjëlinë tonë ka qenë një…

OpEd / Nga 27.al -

Po bien qeveritë e Ballkanit

Nga Frrok Çupi Aida Dragutin, një zonjë imcake deputete, opozitare, e Kuvendit të Kosovës, e pikasën se shkoi në toilet dhe iu sulën derës, ku hyri. Sa doli, dhjetë a…