Fjalë kyçe: Xhildinho Ozuni

Mejtime / Nga Media -

Patriotizmi steril i Edi Ramës

Nga Xhildinho Ozuni Kjo javë nisi me një mbledhje të përbashkët të dy qeverive shqiptare, e cila u mbajt në qytetin e Pejës. Shqipëria dhe Kosova firmosën 9 marrëveshje dhe…