Fjalë kyçe: Xhelal Mziu

/ Nga Media -

Për Xhelal Mziun dhe Edi Ramën

Nga Alfred Peza Dalja e Kryeministrit në mbrëmje përkrah Kryetarit të Bashkisë së Kamzës, live në mediat televizive dhe rrjetet sociale, u përcoll nga disa si ironia e ditës. Një…