Fjalë kyçe: vetting

Dritëshkronja / Nga Media -

Nën akuzë… – Vetting (film)

Nga Luljeta Progni Donald Lu dhe Romana Vlahutin janë larguar nga Shqipëria me përshtypjet më të mira. Një ditë para se të largohej nga Shqipëria, Vlahutin tha që këto katër…